Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 18:50
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 февраля 2018, 11:06

У двох районах області поліцейські затримали «мисливців за металом»

З приватного домогосподарства жительки Хорошівського району було викрадено частину металевого паркану. А на Черняхівщині зловмисник викрав металеві плиту та візок з приватного будинку. Працівники поліції встановили причетних до злодіянь.

16 лютого до Черняхівського відділення поліції надійшло повідомлення від 32-річного жителя с. Клітища про крадіжку з його нежилого будинку, розташованого у цьому ж населеному пункті.

На місці події працівники поліції з’ясували, що крадіжку було вчинено кілька днів тому. З приміщення було викрадено плиту пічного опалення та металевий візок. У ході проведених заходів правоохоронці встановили, що правопорушення вчинив 64-річний місцевий житель. У чоловіка вилучили викрадене.

17 лютого до Хорошівського відділення поліції звернулась 53-річна жителька райцентру із повідомленням про крадіжку частини паркану з території належного їй нежилого батьківського будинку у с. Човнова. Проведеними заходами поліцейські встановили, що до злодіяння причетний 43-річний місцевий житель.

Нині триває з’ясування обставин подій.

Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...