Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 16:14
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 февраля 2018, 12:42

Завтра у Житомирі звучатимуть електросирени

З метою перевірки готовності системи централізованого оповіщення області у четвер, 22 лютого, в місті Житомирі звучатимуть електросирени.

Управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення обласного центру за сигналами цивільного захисту.
Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту “Увага всім!”.
У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть.
Довідково: Електросирени звучать у випадку виникнення надзвичайної ситуації. Почувши звук електросирени, необхідно негайно увімкнути радіоприймач або телевізор, а якщо знаходитесь на вулиці – направитися до найближчої установи й прослухати повідомлення. Далі слід діяти без паніки і метушні, згідно з отриманими вказівками.
На кожний випадок надзвичайної ситуації готується відповідний текст звернення. Інформація передається протягом п’яти хвилин після подачі звукових сигналів.
Повідомлення включає: місце і час виникнення надзвичайної ситуації, розміри та масштаби надзвичайної ситуації, час початку та тривалість дії факторів ураження, територія (райони, вулиці, будинки тощо), яка потрапляє в осередки (зони) ураження, порядок дій при надзвичайних ситуаціях, інша інформація.
Погода, Новости, загрузка...