Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 февраля 2018, 15:08

До Управління патрульної поліції наніс візит тренер з Канади

21 лютого, до Управління патрульної поліції в Житомирській області завітав старший радник з поліцейських питань Джоу МакАллістер. Це вже не перша зустріч канадця з нашими офіцерами, адже у 2017 році командири рот та їх заступники проходили курси підвищення кваліфікації у місті Києві.

Сьогодні, гість мав змогу поспілкуватись зі своїми слухачами, вислухати питання та пропозиції з приводу покращення методики викладання, адже подібні тренінгові заняття будуть повторені.

Надалі, начальник Управління Олександр Гуменюк провів гостя по адміністративній будівлі, продемонстрував роботу сектору чергової служби та інших підрозділів. Неабиякий інтерес у гостя викликав інтерактивний тир та зовнішній вигляд території Управління. Як зазначив Джоу МакАллістер, Управління патрульної поліції в Житомирській області є взірцем для інших підрозділів.
Погода, Новости, загрузка...