Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:38
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 февраля 2018, 13:56

Житомирський район: піротехніки знищили артилерійський снаряд калібру 76 мм, виявлений під час будівництва житлового будинку

28 лютого група піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Житомирській області знищила вибухонебезпечний предмет, виявлений в області напередодні.

Повідомлення про підозрілу знахідку надійшло із с. Довжик Житомирського району. Під час зведення житлового будинку на приватній території робітники ковшем екскаватора зачепили із привезеного насипного ґрунту предмет, зовні схожий на боєприпас. По прибуттю на виклик рятувальники ідентифікували знахідку як 76-міліметровий артилерійський снаряд часів минулих війн.

Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Житомирській області боєприпас вилучено та знищено у спеціально відведеному безпечному місці.

Рятувальники Житомирщини нагадують! Помітивши вибухонебезпечний предмет чи щось зовні схоже на нього, негайно телефонуйте за номером «101». Заборонено: чіпати, розбирати чи розпилювати боєприпаси, переносити та перекочувати їх з місця на місце. Убережіть від небезпеки своє життя та життя оточуючих!
Погода, Новости, загрузка...