Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 08:27
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 марта 2018, 10:54

Звягельські поліцейські розшукали крадія телефонів

З будинку жительки Новоград-Волинського району було викрадено два мобільних телефони. Правоохоронці встановили, що до вчинення злодіяння причетний 28-річний місцевий житель. Розпочато досудове розслідування.

До поліції звернулась 63-річна жителька с. Майстрів із повідомленням про крадіжку засобів зв’язку. Жінка розповіла, що минулого дня в обідню пору з її будинку зникли два мобільних телефони.

У ході з’ясування обставин події правоохоронці встановили, що у будинку заявниці побував її односелець. За деякими даними, саме цей 28-річний чоловік, який вже раніше був засуджений за аналогічні діяння, міг бути причетний до крадіжки.

У подальшому підозри поліцейських підтвердились: у чоловіка вилучили викрадене. Нині триває досудове розслідування.

Відповідно до чинного законодавства за крадіжка, вчинена повторно карається арештом на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.
Погода, Новости, загрузка...