Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 марта 2018, 11:38

У Житомирській ОДА учні змагаються на знання подій революції 1917-1921 рр.

18 учнів житомирських шкіл – переможці обласної олімпіади з історії змагаються на знання подій революції 1917-1921 рр.
18 учнів житомирських шкіл – переможці обласної олімпіади з історії змагаються на знання подій революції 1917-1921 рр.

Змагання проходять сьогодні, 1 березня, у рамках виставки «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921», яка функціонує на 3 поверсі Житомирської ОДА.

«18 переможців обласної олімпіади з історії сьогодні грають у тематичні настільні ігри на знання подій української революції 1917-1921 років, становлення української держави. Гра представлена у формі мапи України та карток із запитаннями про діячів і події. Той, хто переможе – отримає гру для своєї школи. До неї йде спеціальний підручник, де описані усі події. Тому навіть у процесі гри учні можуть вивчати історію», – сказала в.о. начальника управління культури та туризму Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва.

Також вона додала, що такі виставки будуть змінюватися раз у три місяці і наступна буде стосуватися подій Другої світової війни.

Довідково. Виставка до 100-річчя проголошення Української Народної Республіки розміщена на 3 поверсі Житомирської ОДА. Інсталяція розповідає про події Української революції, як з весни 1917 року відбувалося становлення української держави.
Погода, Новости, загрузка...