Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 24 квітня 00:24
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 марта 2018, 11:15

У Андрушівському районі поліцейські вилучили наркотики

5 березня під час проведення огляду в будинку жителя с. Нехворощ правоохоронці виявили коробку з подрібненою рослинною масою, за попередніми даними – наркотичним засобом, та пристосування для його вживання. Нині розпочато досудове розслідування.

У господарському приміщенні 30-річний господар будинку зберігав пластикову коробку з рослинною сировиною. Чоловік зізнався, що це нарковмісний засіб для його власного споживання.

Правоохоронці вилучили виявлене та направили на експертне дослідження.

Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Законодавством такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 6 років, або позбавленням волі на той самий строк.
Погода, Новости, загрузка...