Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 марта 2018, 12:26

Чорні лісоруби з Рівненщини застосували зброю проти лісової охорони

Ситуація у Новоград-Волинському районі Житомирщини під контролем, хоч чорні лісоруби з Рівенщини й намагаються чинити супротив. Так, під час профілактичних рейдових відпрацювань лісового масиву поблизу села Червоної Волі, де почастішали крадіжки лісу, учора та сьогодні уночі групою осіб було вчинено супротив працівникам лісової охорони та поліції, у тому числі із застосуванням зброї. Для припинення протиправних дій поліцейські також здійснили попереджувальні постріли вгору.

У район прибули додаткові сили поліції та спеціальний підрозділ поліції особливого призначення ГУНП. Вони працюватимуть для встановлення усіх учасників протистоянь та їх затримання. Маємо розуміння і підтримку також і колег з Рівенщини, з якими межує вказаний район.

Нині у рамках статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК ми затримали трьох осіб, які підозрюються у погрозі або насильстві щодо працівника правоохоронного органу (ст. 345 ККУ).

Законодавець за такі дії передбачає обмеження або позбавлення волі – до 5 років. У затриманих вилучено незареєстровану мисливську рушницю – а це ще одна стаття карного кодексу з відповідальністю у 7 років ув’язнення.
Погода, Новости, загрузка...