Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 марта 2018, 22:33

Держпродспоживслужба винесла постанову про адмінстягнення фермеру у Чуднівському районі

Постанову про адміністративне стягнення винесла Держпродспоживслужба жителю с. Кілки Чуднівського району, який утримував тварин у незадовільному стані на фермі.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Житомирській області.

За інформацією управління, після звернення жителів с Кілки Держпродспоживслужба у Чуднівському районі ініціювала перевірку щодо вивчення фактів незадовільного утримання тварин в приміщеннях колишнього колективного сільгосподарського підприємства.

"Під час обстеження працівники встановили, що в приміщеннях знайдено шкіри та черепи забитих тварин. Також виявлені дві ВРХ, 1 кінь, кабан та до 2 десятків овець. Вгодованість тварин – нижче середньої. За результатами перевірки Чуднівським РУ ГУ Держпродспоживслужби складено відповідний протокол та винесено постанову про адміністративне стягнення жителю с. Кілки", – йдеться у повідомленні.

Також складений акт перевірки направлено сільському голові, управлінню Нацполіції та заявникам. Співробітники Чуднівського відділку Бердичівського відділу ГУ Національної поліцї в Житомирській області проводять слідчі дії
Погода, Новости, загрузка...