Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 11:21
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 марта 2018, 09:33

Бердичів: під час пожежі в квартирі врятовано чоловіка

7 березня о 06:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в м. Бердичів.

З’ясувалося, що пожежа сталася у однокімнатній квартирі на другому поверсі. Двері оселі були зачинені, тому вогнеборці потрапили всередину через вікно за допомогою драбини. Осередок займання знаходився у кімнаті – на ліжку тлів матрац, а уся квартира була заповнена димом.

У коридорі, на підлозі, рятувальники виявили при свідомості чоловіка. Згодом з’ясувалося, що він не зміг самостійно залишити оселю через сильне задимлення та зламану верхню кінцівку. Рятувальники відкрили вхідні двері та винесли чоловіка на свіже повітря. Медики швидкої госпіталізували його з опіками до лікарні.

Бійці ДСНС о 06:19 пожежу локалізували та о 06:45 – ліквідували. Вогнем знищено ліжко та деякі домашні речі. Не допущено поширення пожежі за межі кімнати. На ліквідацію надзвичайної події залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 пожежний автомобіль.

За попередньою інформацією, займання сталося внаслідок паління в ліжку. Остаточна причина наразі встановлюється.
Погода, Новости, загрузка...