Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 17:15
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 марта 2018, 11:36

Овруцькі поліцейські викрили злодія

44-річного жителя Овруцького району правоохоронці обґрунтовано підозрюють у причетності до вчинення крадіжки з домоволодіння односельчанина. Досудове розслідування триває.

15 березня до Овруцького відділення поліції звернувся 63-річний житель с. Чабана із заявою про крадіжку з його домоволодіння.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що з підсобного приміщення домоволодіння пенсіонера невідомим викрадено мотокосу. Загальна сума збитку склала майже 5 тисяч гривень.

У результаті вжитих заходів у причетності до крадіжки поліція викрила 44-річного односельчанина заявника, в якого викрадений інструмент було вилучено.

Усі обставини нині з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження. За подібні протиправні дії чинним законодавством передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, піврічного арешту, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...