Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 12:07
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 марта 2018, 15:30

У Житомирі поліція викрила розповсюджувача психотропного «спайса»

Жителя обласного центру правоохоронці підозрюють у збуті небезпечного психотропного засобу. Попередньо встановлено, що він займався пошуком «клієнтів» у мережі Інтернет. Поліцейські вилучили з помешкання молодика розфасовану суміш для куріння, банківські картки та комп’ютерну техніку. Триває досудове розслідування.
Поліцією Житомирщини проводиться розслідування кримінального провадження щодо розповсюдження у м. Житомирі психотропної речовини «спайс». У ході його супроводження оперативники Управління протидії наркозлочинності ГУНП затримали на одній з вулиць обласного центру 25-річну місцеву жительку. Під час огляду у жінки виявили два пакетики із сумішшю тютюну та хімічної речовини, за попередніми даними – психотропним засобом. Вона зізналась, що кілька хвилин тому придбала вказаний засіб у малознайомого чоловіка.
Відтак правоохоронці провели санкціонований обшук в помешканні 28-річного житомирянина. У результаті у квартирі виявили електронні ваги, зіп-пакетики, комп’ютерні планшети, системний блок, банківські картки та понад 2 десятка розфасованої тютюноподібної речовини.
Господар помешкання, який вже був раніше засуджений за незаконне зберігання наркотичних засобів, визнав, що виявлені суміші містять заборонені речовини.
- Попередньо подію кваліфіковано за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України, - повідомив т.в.о. начальника Управління протидії наркозлочинності ГУНП області Олександр Богун. – На даний момент призначено експертні дослідження вилучених речовин та комп’ютерної техніки для встановлення ланцюжків виготовлення та розповсюдження психотропів, тривають заходи щодо встановлення всіх причетних до незаконної діяльності.
У подальшому за результатами досудового розслідування буде дано остаточну правову кваліфікацію події.
Погода, Новости, загрузка...