Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 14:47
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 марта 2018, 09:39

У Житомирі затримали чоловіка за спробу крадіжки з чужого підвалу

Виїхавши для перевірки повідомлення про проникнення невідомого до підвалу житлового будинку в обласному центрі, поліцейські охорони виявили і затримали усередині потенційного крадія. Чоловіка передали працівникам слідчо-оперативної групи. Розпочато досудове розслідування.

Уранці один із нарядів груп реагування поліції охорони, що працював у м. Житомирі, отримав для перевірки повідомлення, що надійшло на спецлінію «102». Чоловік, який зателефонував до поліції, розповів, що виявив зірваний замок у підвальному приміщенні свого будинку і підозрює присутність усередині невідомої особи.

До прибуття поліцейських охорони заявник перебував біля вхідних дверей підвалу і не дозволив незнайомцеві вийти звідти. Уточнивши обставини у власника та обстеживши приміщення, правоохоронці виявили у підвалі чужинця, який назвався 28-річним житомирянином. Як виявилося, він мав намір винести з чужого підвалу три автомобільні шини.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції, працівники якої задокументували факт правопорушення.

Відповідна інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15, ч.3 ст.185 (Крадіжка) ККУ. У рамках розпочатого досудового розслідування фігуранта перевіряють на причетність до інших подібних злочинів у Житомирі.
Погода, Новости, загрузка...