Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 16:10
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 апреля 2018, 11:33

Реконструкцію Центру реабілітації на Житомирщині плануємо завершити до 15 червня, – Ігор Гундич

До 15 червня роботи з реконструкції Центру реабілітації інвалідів та учасників АТО на базі Центру вертебрології на Житомирщині мають бути завершені.

На цьому наголосив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич у прямому ефірі програми «Відкрита студія» на телеканал СК1.

«Основна частина роботи – реконструкція першого поверху та цоколя – нами завершена. Залишився капітальний ремонт усіх поверхів. Якщо роботу налагодити у дві зміни (я пояснив це будівельникам), щоб на об’єкті працювало 50 людей, реально ми вийдемо на 15 червня. Після 15 червня вже будемо запрошувати гостей і відвідувачів. У мене була розмова з підрядником – він пообіцяв, що з понеділка буде 50 людей на об’єкті. Якщо ні – то знайдемо інших підрядників, які допоможуть, але це вже питання честі, щоб цей об’єкт був зданий до 15 червня», – зазначив Ігор Гундич.

Голова облдержадміністрації розповів, що спочатку планувалося реконструювати лише перший поверх, але сьогодні йде мова про більш масштабну роботу.

«На початковому етапі планувалася реконструкція лише першого поверху, цоколя, їдальні. Але коли підіймаєшся поверхами вище, розумієш, що одні люди будуть у нормальних умовах, а інші і не розумітимуть, що тут відремонтували. Тому плани ми змінили вже у ході реконструкції, і реконструюємо всі поверхи. Відповідно, для цього потрібні більші кошти. На першому етапі вартість проекту була 13 млн грн, коли ми говоримо сьогодні про те, що запланували, то це ще плюс 15 млн грн. Саме тому ми показали цей центр членам бюджетного комітету Верховної Ради. Я вважаю, що цей об’єкт може стати центром, де зможуть лікуватися і проходити реабілітацію учасники АТО не лише з Житомирської області, а і з усієї України. Ми плануємо закупити сучасне обладнання, сучасні меблі, наші лікарі проходять зараз стажування у клініках Києва», – зазначив керівник області.

Ігор Гундич також додав, що поставлені терміни не вплинуть на якість, оскільки роботи, які залишилося виконати, технологічно можна завершити до 15 червня.
Погода, Новости, загрузка...