Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 06:28
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 апреля 2018, 10:13

Житомирські дільничні офіцери розшукали двох магазинних злодіїв

Жителів обласного центру підозрюють у крадіжках з місцевих супермаркетів. В одному з випадків було викрадено закупівельний візок, в іншому – каву. Нечесним покупцям загрожує серйозне покарання.

12 квітня до поліції звернувся керуючий магазином та повідомив про крадіжку закупівельного візка вартістю понад 1,5 тисяч гривень. Правопорушення було вчинено увечері 4 квітня. Вивчивши записи камер відеоспостереження, поліцейські встановили особу правопорушника. Коли 30-річного житомирянина розшукали, він зізнався у скоєному, викрадене правоохоронці вилучили.

Цієї ж доби надійшло ще одне повідомлення про магазинну крадіжку. Цього разу працівники супермаркету помітили зникнення з полиць кави вартістю 284 гривні. За зібраними даними працівники поліції встановили, що крадіжку було вчинено уночі 5 квітня, а до неї причетний 32-річний житель обласного центру.

Нині за обома фактами тривають перевірки.

Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України нечесні походи до крамниць можуть обійтися чоловікам у штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...