Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 октября 2011, 09:40

У Житомирі – конфлікт між Федерацією футзалу та чиновниками?

В неділю, 16 жовтня, відбулось урочисте відкриття чемпіонату міста Житомира з футзалу.

Цього року в ньому приймають участь 38 команд у вищій і першій лізі. На відміну від двох попередніх турнірів, зараз команди повністю взяли на себе фінансування чемпіонату. Міська ж влада пообіцяла лише допомогти знайти спонсорів для окремих команд.

На відкриття чемпіонату прийшли начальник управління сім’ї, молоді і спорту міськради Олена Сарно, заступник міського голови Олександр Бочковський, голова федерації футболу Житомирщини Олександр Коцюбко та депутат міської ради Ольга Пархомчук. Цього разу урочистості відбулись без особливого шуму і більше для галочки. Захід проігнорувало навіть обласне телебачення і фактичні організатори турніру - федерація футзалу. Останні фактично бойкотували відкриття через конфлікт з управлінням. Але все це ніяк не завадило розпочати самі ігри. Для команд подібні заходи давно стали пустою формальністю.

Тепер же щовихідних, в суботу і неділю, в СК Динамо, що на Черняхівського, відбуватимуться ігри чемпіонату. Запрошуємо всіх фанів футзалу повболівати за улюблені команди.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...