Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:41
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 апреля 2018, 12:41

Лікувально-профілактичні заклади Житомира долучилися до загальноміського прибирання міста

Відповідно до розпорядження міського голови від 23.03.2018 роки №221 «Про весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста» у Житомирі проходить загальноміська толока.

В лікувально-профілактичних закладах та комунальних підприємствах здійснюється санітарна очистка від сміття, опалого листя, гілля на прилеглих територіях, проводиться вивіз сміття. Також на територіях житомирських медичних закладів впорядковують газони, квітники: висаджуються квіти та кущі. Працівники лікувально-профілактичних закладів Житомира також долучилися до прибирання на військовому Смолянському кладовищі.

Нагадаємо, 19 квітня до толоки у Житомирі приєдналися представники громадських організацій, національно-культурних товариств,члени Координаційної ради з питань бюджету участі, колективи навчальних закладів та небайдужі мешканці міста.
Погода, Новости, загрузка...