Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 12:46
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 апреля 2018, 11:03

У Бердичеві поліцейські вилучили наркотики у двох чоловіків

20 та 21 квітня на вулицях районного центру працівники поліції виявили у перехожих порошкоподібні речовини, за попередніми даними – наркотичні засоби.

Удень 20 квітня підозрілого чоловіка помітили працівники сектору реагування патрульної поліції Бердичівського ВП. Під час поверхневої перевірки у нього виявили скляний медичний флакон з порошкоподібною речовиною. Попередньо, 23-річний чоловік зберігав при собі наркотичний засіб – амфетамін.

Уранці наступного дня оперативники карного розшуку виявили кристалічну речовину, яку у сірниковій коробці носив при собі 28-річний раніше судимий житель райцентру.
На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи поліції. Виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження.

Попередня правова кваліфікація подій – ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Законодавством такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 6 років, або позбавленням волі на той самий строк.
Погода, Новости, загрузка...