Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 23:00
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 апреля 2018, 12:56

У Житомирі стартувала обласна спартакіада серед медиків

У Житомирі стартувала ювілейна XXV обласна галузева спартакіада працівників галузі охорони здоров’я. Відкриття відбулося сьогодні, 25 квітня, на стадіоні Житомирського агротехнічного коледжу.

Привітав з початком змагань та побажав перемог учасникам заступник начальника управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА Сергій Козловець.

У змаганнях беруть участь медичні працівники з усієї області. Загалом змагатимуться команди з 35 закладів охорони здоров’я Житомирщини.

Медичні працівники виборюватимуть перемогу у таких видах спорту: армреслінг, гирьовий спорт, легкоатлетичний крос, настільний теніс, шашки та швидкі шахи.

Обласна спартакіада серед працівників галузі охорони здоров’я проходить вже 25 років поспіль. Медики Житомирщини показують гарні результати на всеукраїнському рівні.
Погода, Новости, загрузка...