Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 мая 2018, 12:00

Іменним годинником міського голови нагороджено старшого тренера ДЮСШ «Авангард» Леоніда Котвицького

Сьогодні, 4 травня, засідання виконавчого комітету міської ради розпочалося із вручення Сергієм Сухомлиним іменного годинника міського голови старшому тренеру – викладачу відділення триатлону Житомирської ДЮСШ «Авангард» Леоніду Болеславовичу Котвицькому.

Леонід Болеславович Котвицький, Заслужений тренер України, тренер вищої категорії, нагороджений особистим сертифікатом Міжнародного олімпійського комітету, у Житомирській ДЮСШ «Авангард» працює 42 роки. За 49 років спортивно-педагогічної діяльності Леонід Болеславович підготував 6 Майстрів спорту міжнародного класу і 22 Майстра спорту, його вихованці 38 разів виборювали звання Чемпіона України.

Ірина Денисюк – багаторазова призерка та учасниця на етапах багатоденних велогонок «Тур де Франс», «Джіро Італія», учасниця XVIIІ Олімпійських Ігор в Афінах 2004 року. Єгор Мартиненко – Майстер спорту міжнародного класу, неодноразовий призер чемпіонатів Європи з триатлону. У 2017 році його вихованець Олександр Яненко включений до складу збірної України з триатлону.

Довідково: на виконання розпорядження міського голови від 16.03.2018 №201 Леоніда Болеславовича Котвицького нагороджено іменним годинником міського голови за особистий вагомий вклад у розвиток спорту та виховання молоді.
Погода, Новости, загрузка...