Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:26
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 мая 2018, 10:46

У Хорошівському районі затримано нічного злодійкуватого «відвідувача» магазина

49-річного раніше судимого жителя селища Нової Борової поліцейські затримали усередині сільмагу, куди чоловік потрапив серед ночі, зірвавши з дверей навісний замок. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

Уночі 4 травня до Хорошівського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої підприємниці про те, що до її магазина у с. Комарівці хтось проник і намагається обікрасти прилавки.

Для перевірки відомостей на місце події виїхав наряд працівників сектору реагування патрульної поліції, а згодом прибула і слідчо-оперативна група. Виявилося, що усередині сільмагу знаходився, як було встановлено, 49-річний раніше судимий житель селища Нової Борової, який намагався викрасти продукти харчування. Чоловік зізнався, що потрапив до магазина, попередньо зірвавши навісний замок на вхідних дверях.

Винуватця було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.15 (Замах на злочин) ч.3 ст.185 (Крадіжка) ККУ, у рамках якого поліція перевіряє чоловіка до інших подібних фактів на території району.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...