Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 21:07
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 мая 2018, 12:47

12 команд з військових та курсантів змагаються на турнірі з рукопашного бою у Житомирі

12 збірних команд з військовослужбовців різних родів військ та курсантів змагаються у рукопашному бою за кубок Героя України Тараса Сенюка у Житомирі.

Всеармійський турнір з рукопашного бою, присвячений пам’яті Героя України Тараса Сенюка, розпочався сьогодні, 5 травня, у спортивному комплексі «Динамо».

У відкритті змагань взяли участь заступник голови ОДА Ярослав Лагута, дружина полковника Сенюка з донькою, представники Міністерства оборони України, Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників АТО Вадим Свириденко.

Відкрила змагання донька Героя України, воїна-десантника полковника Тараса Сенюка Єлизавета Синюк.

Ярослав Лагута передав вітання родині Героя України від голови ОДА Ігоря Гундича та побажав учасникам змагань високих здобутків та перемог.

Чемпіонат проводиться з 2010 року. Втретє від проводиться у Житомирі і присвячений пам’яті Героя України Тараса Сенюка, який загинув 3 червня 2014 року під час виконання бойового завдання у зоні АТО.
Погода, Новости, загрузка...