Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 02:40
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 октября 2011, 10:19

Вихованці Центру Позашкільної освіти ім.Разумкова отримали звання кращих

В актовій залі центрального корпусу зібрались представники усіх трьох відділень, щоб ще
Кращих разумковців 2011 року. Традиційно, осіння пора - час підведення підсумків року, коли кожен пригадує свої успіхи,досягнення та перемоги. Тож і колектив ЦПО ім.Разумкова, восени, традиційно збирається дружною родиною, щоб відзначити успіхи своїх вихованців у році, що добігає до кінця.
Цьогоріч, для нагородження кращих у щорічній церемонії «Кращий разумковець 2011», велика родина позашкілля зібралась 14 жовтня, на Покрову.

В актовій залі центрального корпусу зібрались представники усіх трьох відділень, щоб ще раз привітати кращих з кращих вихованців.


Діти – учасники гуртків та колективів, що протягом року посіли призові місця та стали кращими в різних напрямках діяльності позашкільної освіти, разом зі своїми педагогами виходили на сцену, щоб отримати грамоти «Кращий разумковець 2011», відзнаки та оплески, якими їх вітали друзі та близькі.


Центр позашкільної освіти завжди буде тим осередком, який формує творчі особистості, виховує майбутніх кулібіних, мічурінців, лауреатів Нобелівських премій, Оскарів та інших нагород. А поки що, майбутні вчені, екологи, техніки та артисти, виступаючи на змаганнях різних рівнів, неодноразово привозили в рідне місто першість, відзнаки та призи, що свідчать про їх талант та бажання йти вперед, до своєї мети в обраних галузях.


«У великої родини знову свято. Разумковцям є чим пишатись – успіхами педагогів та дітей»- привітала лауреатів Юлія Бабій, в.о. начальника управління освіти та науки бердичівської міської ради. Вона побажала присутнім педагогам - наснаги, вихованцям - творчої реалізації задумів, а батькам, щоб вони щодня раділи успіхам своїх дітлахів.


Й справді разумковцям є цього року чим пишатись - за 2010-2011 навчальний рік, в особистій першості вихованців 140 перемог, які здобули призери обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань та виставок. 12 колективів здобули перемоги на конкурсах різних рівнів. «Про вихованців центру знають і чують» - так охарактеризувала досягнення своїх дітей, людина з якої починається позашкілля - Олена Боровська, директор ЦПО ім. О. Разумкова.

РІО Бердичів
Погода, Новости, загрузка...