Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 09:02
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 мая 2018, 09:08

Житомирські митники вилучили таблетки з психотропними речовинами

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Виступовичі» митного поста «Північний» у громадянина Молдови працівниками Житомирської митниці ДФС у співпраці з працівниками Житомирського прикордонного загону виявлено лікарські засоби з вмістом психотропних речовин.

Громадянин Модови, що слідував до України у якості пасажира мікроавтобуса «Mercedes Sprinter», намагався провезти через кордон препарати, обіг яких обмежено законодавством України. Під час проведення митно-прикордонного контролю в особистих речах вилучено 100 таблеток «Феназепаму». Про наявність таблеток громадянин не заявив за встановленою формою як усно так і письмово у митній декларації з наміром перемістити їх через митний кордон без обов’язкового письмового декларування.

Відносно правопорушника складений протокол про порушення митних правил за статтею 472 Митного кодексу України. Предмети правопорушення вилучені.
Погода, Новости, загрузка...