Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 19:21
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 мая 2018, 11:02

Цього року «Майстерня міста» у Житомирі відбудеться на Пушкінській з 6 по11 червня

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 16 травня, члени виконавчого комітету міської ради. Урбаністично-культурний фестиваль «Майстерня міста" проходить у рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні». Житомирська міська рада та німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» вже втретє організовують фестиваль. Майстерня міста – це платформа для спілкування громадських організацій, ініціатив, мешканців міста та міської влади – наголошують організатори заходу.

«Майстерня міста» проводиться з метою залучення громадських організацій та мешканців міста до розробки та реалізації інтегрованого плану розвитку міста Житомира, що розробляється в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст України» за фінансової підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO) та Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). Цьогорічним пріоритетом «Майстерні міста» є зелене місто. Цього року подано більше 50 заявок від громадських організацій, установ, громадян для участі у фестивалі», - повідомив директор департаменту економічного розвитку міської ради Микола Костриця.

Нагадаємо: З січня 2016 року Житомирська міська рада спільно з командою українських та міжнародних експертів активно працює над розробкою нової сучасної Концепції інтегрованого розвитку міста Житомир в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», що впроваджується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» у співпраці з Житомирською міською радою і фінансується урядами Німеччини та Швейцарії. За цей час понад 30 000 містян взяли участь у різноманітних громадських заходах, зокрема форумах інтегрованого розвитку, слуханнях, семінарах, засіданнях фокус-груп, щорічному урбаністично-культурному фестивалі «Майстерня міста» та громадському голосуванні за демонстраційний проект, де житомиряни мали унікальну можливість поділитися своїми думками, ідеями та баченням щодо розвитку нашого міста. Концепція інтегрованого розвитку міста відкриває нові можливості для сталого зростання громади Житомира.
Погода, Новости, загрузка...