Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 12:51
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 мая 2018, 18:43

Житомирський район: вогнеборці врятували від знищення полум’ям дім загальною площею 100 кв. м

14 травня о 12:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку у с. Улянівка Житомирського району. Селяни, які проживають по сусідству, побачили з оселі густий дим. Він виднівся з даху. Люди побрали відра та намагалися самотужки впоратись із загорянням. Паралельно вони телефонували господарям помешкання, яких вдома не було, а коли зрозуміли, що самі не погасять займання, то набрали і номер «101».

По прибуттю чергового караулу вогнеборців полум’ям був охоплений увесь дах оселі загальною площею 100 кв. м. Провівши розвідку всередині будинку, вони виявили осередок займання на горищі.

Силами бійців ДСНС о 13:16 пожежу локалізовано, а о 15:55 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити покрівлю та перекриття стелі по усій площі.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 10 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.
Погода, Новости, загрузка...