Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 16:12
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 мая 2018, 18:33

Радомишльський район: рятувальники ліквідували загоряння сухої трави

18 травня о 12:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої трави в с. Кочерів Радомишльського району. Дзвінок поступив від сільського голови. На місце події були спрямовані сили та засоби 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалось, що на землях запасу Кочерівської сільської ради вздовж траси Київ-Чоп на площі 0,9 га горить суха трава та очерет.

Силами рятувальників о 15:16 пожежу локалізовано, о 15:30 ліквідовано. Внаслідок загоряння ніхто не постраждав. Вогнем знищено 1 га.

До ліквідації надзвичайної події залучалось 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Попередня причина займання – необережне поводження з вогнем.
Погода, Новости, загрузка...