Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 00:20
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 мая 2018, 10:41

Овруцька поліція затримали сільського крадія

У двох жителів с. Заріччя було викрадено особисте майно. Правоохоронці встановили причетність жителя сусіднього села до злодіянь.

22 травня до поліції звернулись двоє жителів району із повідомленнями про крадіжки. За словами 46-річного чоловіка, з його будинку було викрадено мобільний телефон. А його 21-річна односельчанка розповіла про крадіжку велосипеда з її подвір’я.

Поліцейські з’ясували, що правопорушення були вчинені у короткий відрізок часу 21 травня. Злодій скористався необачністю заявників, які залишили своє майно без нагляду.

У ході проведених заходів працівники поліції встановили, що до вчинення правопорушень причетний 33-річний житель с. Підруддя. Чоловік у скоєному зізнався, викрадене поліцейські вилучили.

Нині триває подальше з’ясування обставин подій.

Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України чоловікові за такі дії може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...