Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 мая 2018, 10:59

За подіями на Головинському кар’єрі поліція розпочала кримінальне провадження

22 травня уранці до поліції надійшло повідомлення про те, що близько 50 осіб у військовому одязі оточили територію Державного підприємства Головинського кар’єру «Граніт» та заблокували роботу автотранспорту. Поліцейські, прибувши до місця події, затримали близько трьох десятків осіб та забезпечили правопорядок і публічну безпеку. За фактом захоплення державної будівлі розпочато кримінальне провадження.

Також встановлено, що у ході протиправних дій невідомі проникли до адміністративного приміщення підприємства, де заволоділи бухгалтерськими і установчими документами та комп’ютерною технікою.

Серед затриманих поліцією осіб жителі міст Києва та Київської області, Хмільника Вінницької області, Коростишева, Коростишівського та Черняхівського районів Житомирщини, віком від 25 до 45 років.

Під час поверхневого огляду у них вилучено пістолет ПМ, радіостанції, газові балончики дратівливої дії, інші речі.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація події – ст. 341 (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі на термін до 5 років.
Погода, Новости, загрузка...