Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 16:42
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 мая 2018, 11:12

Малин: вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному домоволодінні

22 травня о 22:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному домоволодінні в м. Малин. Про це рятувальників сповістили сусіди, які побачили полум’я на дахах двох будівель.

На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем охоплена покрівля приватного цегляного житлового будинку та господарської споруди. Враховуючи загрозу розповсюдження пожежі на сусідній житловий будинок, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення на допомогу додаткових сил та засобів.

Спільними зусиллями двох чергових відділень рятувальників о 22:57 пожежу локалізовано та о 00:30 – ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку на площі 70 кв. м та 96 кв. м даху господарської будівлі. Загиблих та травмованих не має. Завдяки оперативним діям вогнеборців сусідній житловий будинок залишився неушкодженим.

До ліквідації загоряння залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...