Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 мая 2018, 10:37

У Житомирі відбулася акція «Дитинство – час мріяти»

До Міжнародного Дня захисту дітей відбулася акція «Дитинство – час мріяти» у Gnatyuk Art Center за підтримки управління у справах сім'ї молоді та спорту Житомирської міської ради.

Під час заходу у дитячі лікувальні заклади міста було передано 10 робіт випускників та учнів відділу образотворчого мистецтва музичної школи ім. Б.М.Лятошинського.

Заступник головного лікаря центральної дитячої міської лікарні Марина Берегова розповіла, що передані картини будуть розміщені в дитячій поліклініці після проведення ремонтних робіт.

Учасників та учасниць акції привітала заступник міського голови Вікторія Краснопір, зазначивши, що пишається юними мешканцями міста,які вже з малечку думають про допомогу іншим.

Натхненниця акції ,житомирська художниця Алла Юзепольська наголосила на тому, що картини мають знаходити свого глядача, адже картини заряджають позитивною енергією, а дитячі роботи є надзвичайно яскравими, безпосередніми та добрими:

«Сподіваюсь, що із сьогоднішнього дня акція, яку ми влаштували, стане щорічною традицією. У нас накопичується дуже багато талановитих робіт. І хочеться, аби ці роботи бачили не тільки їхні батьки, але й кожен охочий. Я хочу, щоб люди дивились на картини і заряджались позитивною енергією. Ми зробили це, щоб діти, які лежать у лікарнях, дивились не на сірі стіни, а на картини наших дітей. Таким чином хворі будуть відволікатись та забувати про свої хвороби.

Також Алла Юзепольська подякувала дітям та батькам, які долучилися до гарної справи.
Погода, Новости, загрузка...