Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 мая 2018, 14:45

У Житомирі розпочинається дитяча оздоровча кампанія 2018 року

30 травня заступник міського голови Вікторія Краснопір провела засідання міської координаційної групи з відпочинку, оздоровлення та зайнятості дітей у літній період 2018 року. Під час наради обговорювалися питання про готовність ПЗОВ «Супутник» до оздоровчого сезону 2018 року, забезпечення підвезення батьків та дітей до ПЗОВ «Супутник» під час оздоровчих змін, готовність таборів з денним перебуванням при навчально-виховних закладах міста до організації відпочинку дітей влітку 2018 року тощо. Зазначалося, що позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Супутник» готовий для відкриття першої табірної зміни: укладено відповідні угоди, впорядковано територію табору, завершено поточні ремонтні роботи, укомплектовано штат працівників, вирішено питання щодо охорони табору. Вже 1 червня табір чекає дітей на першу оздоровчу зміну.

Вікторія Краснопір наголосила на необхідності постійного моніторингу харчування, медичного супроводу, безпечного відпочинку, змістовного дозвілля дітей.

Особливу увагу члени міської координаційної групи з відпочинку, оздоровлення та зайнятості дітей у літній період 2018 року приділили питанням щодо транспортного забезпечення підвезення батьків та дітей до ПЗОВ «Супутник» під час оздоровчих змін. Управління транспорту та зв’язку міської ради доопрацьовує остаточний графік підвозу пасажирів у робочі, вихідні та святкові дні. Також окремо буде розроблений графік підвозу дітей та їх батьків до табору «Супутник» під час прийому дітей у табір. У який час та за якими маршрутами буде здійснюватися транспортне сполучення із табором читайте незабаром на нашому сайті.

Вже 31 травня у Житомирі розпочнуть працювати табори з денним перебуванням при навчально-виховних закладах міста. Нагадаємо, в Житомирі у 2018 році заплановано функціонування 31 пришкільного табору з денним перебуванням із прогнозованою кількістю дітей – 2923 та терміном функціонування – 14 робочих днів. Вартість харчування у цих таборах становитиме 36 грн. З міського бюджету для функціонування таборів з денним перебуванням при навчально-виховних закладах міста виділено 761, 4 тис. грн..

З 1 червня при підліткових клубах за місцем проживання будуть утворені відпочинкові групи по 12-15 дітей, на яких чекає також активний відпочинок: спортивні змагання, майстер-класи, екскурсії. Цього ж дня міський культурно-спортивний центр Житомирської міської ради на вулиці Михайлівській презентуватиме діяльність підліткових клубів. Організатори обіцяють багато цікавого: і майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва, і виступи музикантів, і показові виступи спортсменів, і туристичне шоу.
Погода, Новости, загрузка...