Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 08:29
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 мая 2018, 12:10

Вогнеборцями області ліквідовано загоряння господарської будівлі, приватного житлового будинку та 0,4 тонни сіна

30 травня о 17:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного сараю в с. Краївщина Хорошівського району.

На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в будівлі, що вже повністю охоплена вогнем. Зважаючи на пізній виклик, віддаленість населеного пункту від пожежного підрозділу та легкозаймистість дерев’яних конструкцій, загоряння швидко розповсюдилося на дах розташованого майже впритул житлового будинку.

О 17:45 пожежу локалізовано та о 02:50 – ліквідовано. Вогонь встиг знищити будівлю та покрівлю й перекриття житлового будинку. Проте рятувальникам вдалось зупинити вогонь та не допустили подальшого його розповсюдження оселею.

Загиблих та травмованих не має. До ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

Крім того, через дитячі пустощі з вогнем, в смт Червоне виникло загорання 0,4 тонни сіни. З’ясувалося, що на відкритій території на околиці селища, діти вирішили підпалити тополиний пух. Через суху вітряну погоду, вогонь швидко перекинувся на поруч розташоване сіно. Бійцям ДСНС вдалося не допустити подальшого поширення полум’я. Вогнем знищено лише 0,4 тонни сіна.

Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...