Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 02:24
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 июня 2018, 11:12

В Коростені за ніч ліквідували 6 пожеж

31 травня о 01:33 до Служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про загоряння сараїв по вул. Шевченка. На місце події виїхали бійці 37-го Державного пожежно-рятувального поста.

По прибуттю з’ясовано, що вогнем охоплена частина покрівлі цегляної господарчої споруди. Будівля складалася із близько 40 приміщень, які місцеві мешканці використовували як сараї. Керівник гасіння пожежі залучив на допомогу додаткові сили та засоби 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Одночасно з гасінням бійці ДСНС відбивали вогонь від іншої частини споруди. О 02:10 рятувальники ліквідували пожежу, а о 05:30 – ліквідували. Вогнем знищено 150 кв.м покрівлі та домашнє майно у декількох приміщеннях. Проте фахівцям ДСНС вдалося врятувати 150 кв.м покрівлі, орієнтовно 20 сараїв та не допустити поширення загоряння на розташовану в 3-х метрах електрощитову.

На ліквідацію надзвичайної події залучалося 7 чоловік особового складу та 2 пожежні автомобілі.

Подібна пожежа майже одночасно сталася по вул. Грушевського. Там горіли два сараї та існувала загроза поширення полум’я на інші. Оскільки поруч не було вододжерела, рятувальники залучили для підвозу води автоцистерну місцевого заводу МДФ. Спільними зусиллями вони ліквідували пожежу та запобігли збільшенню її масштабів.

Окрім цього, за добу на території міста вогнеборці ліквідували ще 4 пожежі – горіли автомобіль, кухонні меблі в квартирі та два випадки займання господарчих будівель.
Погода, Новости, загрузка...