Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:31
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 июня 2018, 18:56

Прокуратура при розгляді звернень та організації прийому жителів області забезпечила рівні можливості для усіх категорій громадян

Розгляд звернень громадян та організація їх прийому залишається одним із важливих напрямів діяльності органів прокуратури, спрямованих на реальний захист прав і свобод людини та громадянина, зміцнення законності й правопорядку.

Загалом з початку цього року до органів прокуратури Житомирської області надійшло 2,5 тис звернень, у тому числі майже 800 - до апарату прокуратури області. Органами прокуратури вирішено понад 1,6 тисяч звернень, у тому числі 48 - від народних депутатів України, з числа вирішених - 15 звернень задоволено.

Особлива увага прокурори приділяють питанням особистого прийому громадян. Так, на особистому прийомі прийнято понад 600 громадян, особисто керівниками підпорядкованих прокуратур 128 осіб, з них понад 40 прокурором області Любомиром Війтовичем. Крім цього, керівництвом прокуратури області постійно здійснюються прийоми громадян за місцем праці та проживання. Поточного року здійснено 8 таких виїздів, з них 3 - прокурором області.

Також слід зауважити, що у прокуратурі області продовжує діяти скайп-прийом громадян, завдяки якому полегшено зв'язок між громадянином та прокуратурою, існує реальна можливість потрапити на прийом громадянам з обмеженими фізичними можливостями.

Прокуратура області при розгляді звернень та організації прийому жителів області забезпечила рівні можливості для усіх категорій громадян.

Зокрема, до приміщення, в якому здійснюється прийом громадян, забезпечено безперешкодний доступ громадян з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення (людей з тимчасовим порушенням здоров'я, вагітних жінок, людей похилого віку, людей з дитячими візками тощо). Задля цього, існує вхід до приміщення прокуратури області, який обладнаний зручним пандусом.
Погода, Новости, загрузка...