Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 08:26
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июня 2018, 12:09

В Управлінні праці та соцзахисту населення Житомирської районної державної адміністрації виявлено порушення

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області під час ревізії в Управлінні праці та соціального захисту населення Житомирської районної державної адміністрації виявили порушень, що призвели до втрат, на суму понад 311 тис. грн. Ревізія охопила період з 01.01.2014 по 30.11.2017.

Зокрема, через надання особами, які звернулися за призначенням житлової субсидії, недостовірних даних про отримані доходи або через ненадання інформації щодо придбання транспортних засобів та нерухомості, вартість яких перевищує 50 тис. грн, було зайво виплачено субсидій на суму 283,5 тис. грн.

Також державний бюджет недоотримав майже 28 тис. грн через неповернення надавачами комунальних послуг невикористаних сум субсидій після завершення опалювального сезону.

Завдяки діям аудиторів забезпечено відшкодування фінансових порушень на суму 283,5 тис. грн.

З метою повного повернення завданих збитків начальникові управління направлено вимогу щодо усунення виявлених порушень. До об’єкта контролю застосовано заходи впливу за порушення бюджетного законодавства.

Про результати ревізії повідомлено прокуратуру Житомирської області та Житомирську районну державну адміністрацію.
Погода, Новости, загрузка...