Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:38
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июня 2018, 20:03

За вихідні дні викрито двох полісян, які обікрали своїх знайомих

Жителі Коростишівського та Ємільчинського районів зазнали збитків через дії людей, яких вони знали. Нині триває з’ясування обставин подій.

За словами 34-річного жителя с. Теснівки Коростишівського району, з веранди його будинку було викрадено електричну пилку вартістю 2,5 тисячі гривень. Чоловік повідомив, що злодіяння було вчинено наприкінці травня і у причетності до нього він підозрює свого знайомого.

У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний 25-річний житель м. Коростишева, на якого вказав заявник. Чоловік у скоєному зізнався, викрадене поліцейські вилучили.

3 червня до Ємільчинського відділення поліції звернувся житель райцентру з повідомленням про крадіжку його велосипеда. Чоловік розповів, що ще у квітні двоколісник забрав його знайомий, 41-річний місцевий житель та не повернув. Поліцейські розшукали чоловіка та вилучили чуже майно.

Нині за обома випадками тривають відповідні перевірки. Обом причетним до правопорушень може загрожувати покарання від штрафу до 3-річного ув’язнення
Погода, Новости, загрузка...