Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 07:35
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 июня 2018, 15:08

В Чуднівському районі чоловік під час копання траншеї виявив страшну знахідку

Вчора, 5 червня, у селі Краснопіль Чуднівського району місцевим жителем виявлено 122 мм артилерійський снаряд часів минулої війни. Як з'ясувалося, на небезпечну знахідку натрапив чоловік на власному обійсті під час копання траншеї. Знайшли в лісосмузі 105 мм артснаряд й жителі села Глибочок Житомирського району.

До речі, цього ж дня піротехіки знищили по одному артснаряду в селах Вишневе Житомирського та Білилівка Ружинського районів.

Зважаючи на це, нагадуємо: у випадку виявлення підозрілих предметів, схожих на боєприпаси, необхідно негайно сповістити органи виконавчої влади та пожежно-рятувальну службу за номером 101.

Категорично забороняється брати вибухонебезпечні предмети до рук, переносити з місця на місце, кидати у вогонь або ж здавати як металобрухт!
Погода, Новости, загрузка...