Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 04:59
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 июня 2018, 10:16

На Житомирщині горить трава

4 червня у селі Вільня Коростишівського району, на землях запасу Коростишівської ОТГ виникло загоряння сухої трави на площі 1 гектар. Наступного дня горіло сухотрав'я у селі Базар Народицького району. Вогнем пройдено 2 гектари сухостою. Учора, 6 червня, знову ж таки горіла трава в селі Липки Попільнянського району на площі 2 гектари. Загалом з початку року виникло 78 пожеж, пов'язаних із загорянням сухотрав'я. Вигоріло сухого настилу на площі понад 118 гектарів.

Громадяни нехтують застереженнями, продовжують підпалювати суху траву, не думаючи над тим, що такі дії, особливо у суху та вітряну погоду, можуть призвести до перекидання вогню на житлові будинки, загрожують виникненню лісових пожеж.
Погода, Новости, загрузка...