Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 11:24
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 июня 2018, 10:35

У міському гідропарку дітей вчили правилам безпеки на воді

Управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради щороку організовуються та проводяться заходи профілактичного спрямування, направлені на навчання дітей правилам безпеки на воді.

Так, 5 червня в міському гідропарку на дитячому пляжі, з метою забезпечення охорони життя та здоров'я мешканців міста під час літнього відпочинку на воді спільно з міською рятувальною службою на воді проведено заняття з групою дітей спортивного клубу карате «Додзе». У ході навчання дітей вчили, як не потрапити в біду під час відпочинку на воді, вмінню надавати першу допомогу потерпілому.

Також хлопці та дівчата під керівництвом рятувальників-водолазів навчалися використовувати «рятувальний кінець Александрова» у порятунку потопаючого. Робота з питань безпеки громадян на воді триматиме протягом купального сезону. Користуючись нагодою звертаємось до мешканців міста на необхідність проводити відпочинок на воді тільки на території дорослого та дитячого міських пляжів.

З метою запобігання нещасних випадків на водних об’єктах міста слід суворо дотримуватись правил поведінки на воді.
Погода, Новости, загрузка...