Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:39
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 июня 2018, 12:09

14 нових комунальних автобусів відновили «53» та «53-А» маршрути

Сьогодні, 7 червня, у Житомирі заступник міського голови Дмитро Ткачук провів брифінг щодо виходу в рейс 14 нових комунальних автобусів за маршрутами «53» та «53-А».

Під час брифінгу Дмитро Ткачук повідомив представникам ЗМІ, що у автобусів тривалий час руху, який розпочався о 5.30 ранку та має завершитися о 23.30. Всі автобуси виїхали вчасно та успішно працюють. Посадка пасажирів здійснюється через передні двері, це цивілізований порядок, запроваджений у більшості європейських країн. Розрахуватися за проїзд можна і готівкою, і банківською краткою. На маршрутах працює служба контролю.

Також заступник міського голови пояснив із чим пов’язано обрання саме «53» та «53-А» маршрутів та кількість задіяних автобусів:

«Обрання саме «53» та «53-А» маршрутів пов’язано із тим, що попередньо ці маршрути були зняті. Саме 14 автобусів є достатньою кількістю для повного функціонування цих маршрутів із нормальним інтервалом руху».
Погода, Новости, загрузка...