Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 июня 2018, 09:09

На Житомирщині поліція затримала підпільного «агронома» під час обробки ним конопляних насаджень

13 червня в Андрушівському районі працівники кримінальної поліції «на гарячому» затримали місцевого жителя, який на фермерському полі обробляв ділянки з дбайливо виплеканими серед соняшника нарковмісними рослинами. Викрити конопляну плантацію з понад 1,2 тисяч рослин вдалося завдяки застосуванню дрона. Розпочато кримінальне провадження.

Про підозрілі прогалини між рядами у насадженнях соняшника акурат посередині фермерського поля, виявлені за допомогою засобу повітряного спостереження, до поліції повідомили господарі сільськогосподарського угіддя.

Під час перевірки відомостей працівники кримінальної поліції застали на соняшниковому міжрядді чоловіка із копаницею у руках. Виявилося, той… дбайливо огортав зілля, зовні схоже на конопляні кущі. З’ясувалося, чоловік є 45-річним жителем с. Нової Котельні і навідувався до сусіднього поля, аби обробляти серед фермерських і власні насадження, які висіяв ще весною.

Коноплі у кількості близько 1300 рослин правоохоронці з поля вилучили. Нині їх направлено на експертне дослідження.

Як повідомив начальник Андрушівського відділення поліції Ігор Власюк, чоловік уже є фігурантом кримінального провадження за фактом незаконного поводження з боєприпасами. Нині ж до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) ККУ. Відтак «агроному» може загрожувати до 7 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...