Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 июня 2018, 09:09

У Житомирі затримано квартирного злодія

Дільничні офіцери поліції викрили жителя обласного центру у причетності до крадіжки ноутбука з квартири житомирянки. Триває досудове розслідування. Поліцейські закликають громадян подбати про збереження власного майна.

Повідомлення про подію надійшло до Житомирського відділу поліції 11 червня. Заявниця, 58-річна житомирянка, розповіла, що на вихідних знаходилась поза межами міста. Коли ж повернулася додому, виявила розбите вікно у квартирі та зникнення ноутбука вартістю 20 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського ВП. Відповідні відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

У ході проведених заходів дільничні офіцери поліції встановили причетність до правопорушення 29-річного житомирянина. Триває подальше з’ясування всіх обставин події. Чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...