Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:31
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 июня 2018, 17:57

Чотирилапа помічниця поліцейського кінолога на міжнародній виставці виборола титул Чемпіона України

Рядова поліції слухачка Житомирського навчального центру поліцейських Марія Кролевецька разом із своєю службовою собакою Еммою нещодавно повернулися зі столиці з міжнародної виставки собак, звідки привезли заслужену перемогу. Та попри такий успіх найбільше дівчина прагне, щоб її підопічна демонструвала гідні результати під час служби.

Нині харків’янка Марія Кролевецька проходить первинну професійну підготовку за напрямком поліцейського-кінолога у Житомирському навчальному центрі підготовки поліцейських. За цей час разом зі своєю вихованкою німецькою вівчаркою Еммою вона успішно склала залік із загального курсу дресирування за системою Кінологічного Клубу України, що й дозволило дівчині демонструвати навики чотирилапої вихованки на міжнародній виставці у робочому класі. До речі, Марія з довгошерстою вівчаркою Еммою була єдиною поліцейською, яка брала участь у цьому класі.

Виставка собак проводилася під патронатом міжнародної кінологічної організації WKU (World Kennel Union). Учасників оцінювала експертна комісія суддів із Польщі, Італії, Грузії, Молдови та Пакистану. За титули кандидата у міжнародні та національні чемпіони змагалися близько 500 кінологів із своїми собаками.

– Експертизу у першому ринзі «Пастуші собаки», до яких відносяться німецькі вівчарки, проводила достатньо суворий експерт міжнародної категорії Наталія Баласиненко із Республіки Молдова. Побачивши Марію в однострої, вона запропонувала виступати у ринзі з собакою без повідка. Емма не підвела! Під керівництвом Марії відмінно виконала усі завдання, не відволікаючись на сторонні шуми, гавкіт інших собак-учасників та наявність довкола значної кількості різноманітних запахів», - розповів про хід змагання викладач циклу кінології Дмитро Давидов, який супроводжував слухачку до місця виставки.

Емма отримала титул кандидата у національні чемпіони. Враховуючи те, що вона попередньо вже здобула три таких титули, то судді автоматично присудили їй звання Чемпіонки України.

Під враженням виступу поліцейського-кінолога зі службовою собакою експерти провели порівняння із переможцями собак інших класів та одноголосно визначили Емму достойною звання кандидата у Міжнародні Чемпіони.

- Для мене виставка або змагання – це можливість отримати новий досвід як кінологу. У планах, звісно, щоб моя собака здобула сертифікат Чемпіона України та диплом із проходження захисно-вартової служби. Проте найголовніше – успішно скласти іспити та у своєму підрозділі, у Харкові, на практиці використовувати всі набуті знання та навички», - поділилася Марія.

Тож, вітаємо Марію з перемогою! Бажаємо кінологу-поліцейській у подальшому результативних тренувань і високих досягнень!
Погода, Новости, загрузка...