Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:37
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 июня 2018, 09:36

З початку року до бюджетів Житомирщини надійшло понад 1,4 млн грн за адміністративні послуги у земельній сфері

Упродовж п’яти місяців 2018 року землевпорядники Житомирської області спрямували до місцевих бюджетів регіону 1,415 млн грн за адміністративні послуги, надані громадянам на платній основі.



Про це повідомляє Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області.



Найбільші надходження – у розмірі 1,146 млн грн – отримали за надання 13 тис. витягів з Державного земельного кадастру (ДЗК) про земельну ділянку. Ще понад 143 тис. грн надійшло за виправлення технічної помилки у відомостях ДЗК, яка була допущена не з вини органу, що здійснює його ведення.



Серед послуг, що не потребують оплати, найбільш поширені запити стосувались державної реєстрації земельної ділянки (23,9 тис.) та видачі витягу з ДЗК про земельну ділянку на підтвердження державної реєстрації земельної ділянки (21,8 тис.). Також безоплатно надано 7,4 тис. витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.



Всього за вказаний період землевпорядники Житомирщини надали громадянам 92,4 тис. адміністративних послуг, з них 77 тис. послуг (83% від загальної кількості) громадяни отримали безкоштовно.
Погода, Новости, загрузка...