Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 03:54
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 июня 2018, 13:46

Піротехніки Житомирщини знищили ручну гранату та артилерійський снаряд часів минулих війн

18 червня група піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Житомирській області знищила 2 боєприпаси часів минулих війн.

Перше повідомлення про виявлення підозрілого предмету надійшло із с. Веснянка Пулинського району. Небезпечне відлуння війни виявили, так звані, «мисливці» за металобрухтом на дорозі поблизу кладовища. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, з’ясували, що це ручна граната Ф-1 часів минулих війн.

Ще один боєприпас було виявлено поблизу селища Нова Борова Хорошівського району.

До Служби порятунку «101» зателефонував чоловік та повідомив, що знайшов у лісі поблизу села підозрілий предмет. Він приїхав збирати ягоди і, проходячи повз високі кущі, помітив відкопаний невідомий металевий предмет. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виявлення, ідентифікували вибухонебезпечний предмет як 152 мм артилерійський снаряд часів минулих війн.

Рятувальники застерігають! Боєприпаси, які довгий час пролежали у землі, через впливи на них природних факторів можуть піднятися на поверхню. У разі виявлення таких предметів, в жодному випадку не торкайтеся їх, тим паче не намагайтеся пересувати. Одразу телефонуйте за номерами екстрених служб «101» або «102». По можливості, обгородіть місце знаходження предмету і не допускайте туди громадян.
Погода, Новости, загрузка...