Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:14
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 июня 2018, 10:18

На Житомирщині грибник натрапив на жахливу знахідку в лісі

Учора, 18 червня, в селі Половецьке Бердичівського району виявлено 4 авіаційних осколочних бомби часів минулої війни. На небезпечні знахідки натрапив місцевий мешканець під час збирання грибів у лісі.

До речі, у цей же день піротехніки знищили протипіхотну гранату та артснаряд у селі Веснянка Пулинського та в селищі Нова Борова Хорошівського районів. Загалом, з початку нинішнього року на території області виявлено та знешкоджено вже більше 270 застарілих боєприпасів. Тому не зайве нагадати: якщо ви натрапили на заіржавілий предмет, зовні схожий на вибухонебезпечний – негайно телефонуйте за номером «101». У жодному разі не торкайтеся боєприпасів, не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не намагайтеся самі знешкодити небезпечний предмет, адже це може призвести до трагічних наслідків.
Погода, Новости, загрузка...