Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:37
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 июня 2018, 12:42

Упродовж двох останніх тижнів лише у Житомирі було вчинено 9 грабежів

Упродовж двох останніх тижнів лише у Житомирі було вчинено 9 грабежів, з них поліцейські розкрили – 7. Тобто оперативно затримали підозрюваних або слідчо-розшуковим шляхом встановили осіб, причетних до грабунку людей. ПРОТЕ ЖОДЕН із цих підозрюваних судом НЕ ВЗЯТИЙ ПІД ВАРТУ.

Один з останніх прикладів. 14 червня уночі 20-річний парубок мало того, що збиває з ніг і відбирає мобільний у перехожого, то ще й видертою із забору штафетиною ламає потерпілому ногу, аби той його не наздоганяв. Уже уранці цей же молодик вириває телефон з рук іншої житомирянки. За кілька годин оперативники Житомирського відділу поліції встановлюють його особу (проект відеоспостереження «Безпечне місто» в дії) і затримують цього ж дня на притоні. З’ясовується, що раніше він уже притягувався за крадіжки, втім Богунський районний суд 15 червня відхиляє клопотання поліції про взяття під варту і вирішує, що домашнього арешту для такого «безвинного» парубка буде достатньо.

"Я далекий від думки, що він знову не вийде на вулиці Житомира з тими ж намірами. Будемо ловити…", - наголошує керівник ГУНП в Житомирській області В'ячеслав Печененко.
Погода, Новости, загрузка...