Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:34
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 июня 2018, 11:11

Нове освітлення музичної школи імені Бориса Лятошинського

Житомирянин хоче змінити архітектурне зовнішнє освітлення музичної школи №1 імені Бориса Лятошинського по вулиці Михайлівській.
Нове освітлення музичної школи імені Бориса Лятошинського
Відповідний проект Бюджету участі було подано на сайт https://zhytomyr-budget.e-dem.in.ua. Даний проект відноситься до категорії малих проектів, оскільки його вартість - 399216 гривень.

«80% інформації людина отримує за допомогою зору, візуалізація формує відчуття прекрасного, особливо коли це стосується архітектури. Музику, яка застигла в архітектурі музичної школи, якнайкраще підкреслить зовнішнє освітлення. Проект ставить за мету зробити будівлю музичної школи прикрасою центральної пішохідної вулиці Житомира», - пише Євгеній Яремчук, автор проекту.

Проектом передбачено облаштувати фасад будівлі за допомогою сучасних світлодіодів.

Вже з 10 жовтня житомиряни матимуть змогу проголосувати за проекти, які вважають найбільш потрібними для втілення в місті.
Погода, Новости, загрузка...