Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:33
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 июня 2018, 23:22

Команда “Полісся” 2011 р. н. тріумфує на “Кубку Лівобережжя”!

14 червня відбувся надважкий і мегаважливий поєдинок для команди СДЮСШОР “Полісся” 2011 р. н. у рамках “Кубку Лівобережжя”.
У заключному матчі турніру житомиряни зійшлися з непоступливими “Бортничами”. У цьому матчі юнаків “Полісся” влаштовувала лише перемога, адже їх конкурент в боротьбі за золоті нагороди турніру – “Обухів” свою гру виграв. Вихованці Олександра Горюхіна і Юрія Романова почали виконувати поставлене завдання всередині першого тайму, коли двічі вразили ворота суперника. Втім, юнаки “Бортничів” зуміли витиснути максимум зі своїх моментів й зрівняли рахунок.

У другому таймі нерв гри досяг свого апогею, але попри шалений тиск, юні житомиряни за 12 хвилин до фінального свистка знову вийшли вперед. Відбивши навалу суперника, а також за підтримки своїх вболівальників у складі батьків і гравців другої команди, вихованці “Полісся” остаточно переломили хід матчу й забили ще тричі – 6:2 СДЮСШОР “Полісся” у перший же сезон виграє “Кубок Лівобережжя”!

Нагадаємо, відкрита першість КДЮСШ “Восход” – “Кубок Лівобережжя” серед дітей 2011 р. н. стартувала 14 квітня у Києві і тривала протягом двох місяців. Окрім “Полісся” та “Полісся-2” участь у турнірі взяли ще 10 команд.
Погода, Новости, загрузка...